Kvinnokören Embla söker ny dirigent!

Har du erfarenhet av att leda en kör? Har du ett brinnande intresse för musik? Skulle du vilja ta dig an en studentkör på LTU? Då är det dig vi letar efter!

Vi erbjuder dig som dirigent en tjänst på 25 % som innebär att leda vår repetition en eftermiddag/kväll i veckan och dirigera oss under diverse spelningar, kvällar som helger.

Vad vi förväntar oss av dig är att du ska:
– Vara kunnig i musik och duktig på att nå ut den kunskapen till många
– Vara med och bestämma repertoar tillsammans med repertoarkommittéen
– Utveckla oss som kör och individuella sångare
– Hålla i repdagar två gånger per termin
– Vara vår konstnärliga ledare

Om detta låter intressant får du gärna skicka en ansökan till: styrelsen@kvinnokorenembla.se
Bifoga gärna ett CV och referenser

Lite information om Kvinnokören Embla:

Kören startades 2011 och har under dessa år vuxit sig stark på LTU. Vi samarbetar mycket med Manskören Snapsakademien vilket har hjälpt oss att nå ut till allt fler människor.
Vi är idag ca 20 körmedlemmar och vi ser gärna att kören har en hög kvalitet framför kvantitet. Därför håller vi också i uttagningar varje termin. Vi sjunger mycket på sittningar som hålls på Campus men genomför också egna konserter vid jul och på våren. Vår julkonsert hålls tillsammans med Manskören Snapsakademien och är en stor hit (vi fyllde konsertlokalen detta år!).

De flesta av medlemmarna är studenter och går diverse olika program här på LTU, några har stannat kvar även efter att ha avslutat sina studier. Vi repar oftast på torsdagar mellan 16:45-19:00 vilket passar oss studenter väldigt bra och vi skulle vilja se att vi fortsätter med dessa tider.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.